Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Termini in cene

  • Spoštovani starši, Zavod G-rega svoje programe izvaja na različnih lokacijah in v različnih terminih. Za točne urnike po posamezni lokaciji prosimo preverite spodnjo tabelo! 

     

    Tukaj pa so objavljeni vsi informativni datumi pričetkov programov G-rega v lanski sezoni – točne informacije za pričetke programov sezone 2019-2020 pa bomo objavili po 20.8.2019

     

    TEČAJE PLAVANJA izvajamo v:

    •  Ljubljani (Center Soča, Fakulteta za šport ),
    • Kamniku (Cirius),
    • .

    PROGRAME TELOVADBE izvajamo v:

    • Ljubljani (Center Soča, G-rega center Zalog, OŠ Polje, OŠ Vide Pregarc ),
    • Trzinu (JH Studio),
    • Domžalah (OŠ Preserje pri Radomljah)

    [tt_timetable event=’celoletni-nadaljevalni-program-plavanja,celoletni-zacetni-program-plavanja,gibalna-abeceda-3,malcek-skakalcek-3,gibalna-abeceda-2,malcek-skakalcek-2,gibalna-abeceda,malcek-skakalcek,malcek-skakalcek-5,gibalna-abeceda-5,igriva-kosarka,gibalna-abeceda-4,malcek-skakalcek-4,soca-izpopolnjevalni,soca-nadaljevalni,soca-zacetni-nadaljevalni,soca-zacetni,individualno-plavanje,fs-odrasli,fs-izpopolnjevalni,fs-zacetni,fs-nadaljevalni,igrivo-rolanje,zacetni-plavalni-tecaj,nadaljevalni-plavalni-tecaj,gibalna-abeceda-6,gibalna-abeceda-7,gibalna-abeceda-8′ event_category=’termini-programov-v-domzalah,plavalni-programi-v-kamniku-cirius,programi-kranj,termini-programov-v-kranju,plavalni-programi-v-centru-soca,plavalni-programi-na-fakulteti-za-sport,rolanje,ljubljana-telovadnica-os-polje,ljubljana-telovadnica-os-vide-pregarc,programi-telovadbe-ljubljana-bezigrad-center-soca-2,programi-telovadbe-ljubljana-zalog-2,programi-domzale,termini-programov-v-trzinu’ columns=’monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,sobota’ measure=’1.0′ filter_kind=’event_category’ filter_label=’IZBERITE LOKACIJO’ filter_label_2=’LOKACIJA’ hide_empty=’1′ disable_event_url=’1′ event_description_responsive=’description-1-and-description-2′]

    Veseli bomo vaše prijave, za morebitne dodatne informacije pa brez nas brez odlašanja pokličite ali pošljite e-pošto:

    Informacije o ceni programov:

    Tudi cene so seveda pomembne pri izbiri ponudnika.

    Cena celoletnih tečajev plavanja (25, 30-urni) znaša v Kamniku 399€, v Ljubljani pa znašajo od 449€ do 550€ (velja za letne plavalne tečaje na bazenu Fakultete za šport oz. na Centru Soča) in se razikujejo glede na starost tečajnika, vrsto in pogostost programa vadbe, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje (nadstandardno število učiteljev v skupini, kopalke, družinske izlete…)

    Cene intenzivnih pomladnih tečajev plavanja (5, 8, 10-urni) znašajo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

    Cena programov telovadbe (25-urni) (Malček skakalček, Gibalna abeceda, Igriva košarka) znaša 249€.  Če se odločite za paket vadbe (celoletni plavalni tečaj + celoletni program telovadbe) znaša cena telovadbe 199€.

    Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi, počitniški programi…) pa so, skupaj z opisi, objavljene na naših podstraneh.

    Iskreno se veselimo vašega morebitnega klica ali e-pošte.

    Ekipa Zavoda G-rega.

    Pridržujemo si pravico do sprememb urnikov in strukture posameznih programov, v kolikor bi to narekovalo povpraševanje. Hvala za razumevanje.

    • Vedno se bomo kar najbolj potrudili, da bo vsaka izmed “žabic” obiskovala termin, ki ji najbolj ustreza, skladno z željami in možnostmi.

      Splošne informacije o terminih in cenah naših programov